YritysKoivutuote on kotimainen pesuainesarja, joka koostuu kahdesta tuoteperheestä: Emäntä & Isäntä. 


Emäntä -tuoteperhe on suunniteltu keittiöiden ja ravintoloiden puhdistukseen. Tuotesarja sisältää kaikki yleisimmät keittiötuotteet. Ajatuksemme on keskittyä olennaisiin ja tarpeellisiin tuotteisiin keittiön puhdistuksessa. Tämän sekä tehokkaan valmistus- ja myyntiketjun ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat keittiönpesutuotteet järkevään hintaan. 


Isäntä tuotteet ovat tulossa valikoimaan uutuutena! Isäntä- tuoteperhe on suunnattu auto-, maatalous- ja teollisuusaloille. Myös autopuolella keskitymme olennaiseen, jolloin tästäkin tuoteperheestä on karsittu arvokkaat erikoistuotteet pois. Panostamme tärkeimpien tuotteiden laatuun ja näin voimme taata asiakkaillemme parhaan pesutuloksen. 


Palvelumallimme on tarjota laadukkaita kotimaisia pesuaineita järkevään hintaa, ilman ylimääräisiä välikäsiä tai kylkiäisiä. Olemme pyrkineet luomaan laadukkaat tuotteet erilaisiin tarpeisiin ja uskomme tuotteidemme kestävän vertailun kilpailijoihin. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja kaikki raaka-aineet tulevat EU -alueelta. Kaikessa toiminnassamme huomioidaan tietenkin ympäristö ja aineiden vaikutukset siihen. 


Olemme nuori, kehittyvä yritys ja otamme mielellämme asiakkailtamme palautetta vastaan. Pyrimme kehittämään palvelukonseptimme sellaiseksi, että meillä olisi tarjota parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yritystä ei olisikaan ilman hyviä asiakkaitamme ja heiltä saatua palautetta. Tämän vuoksi koemme, että asiakkaamme, ja omien alojensa ammattilaiset, ovat suuressa roolissa kehittämässä toimintaamme.